Pentru a ne contacta scrie-ne la  info@fenzy.ro

Cos0

Cos


N.articole: [cantitate]

100% Garantie satisfacuta. Daca nu esti satisfacuta cu produsul poti sa il restituezi in 14 zile! Puteti plati cu numerar la livrare, Pay Pal sau Cardul de credit. 

LUI FENZY ÎN PASĂ UN VIITOR VERDE

Industria modei este considerată unul dintre cei mai mari poluatori ai mediului, deoarece tendințele modei se schimbă foarte repede, iar nevoia de noi colecții devine din ce în ce mai comună. Pe lângă producția de materiale și produse finite, ambalarea transporturilor este și un poluator major.

La compania noastră, ne pasă de mediu și pentru că ne dorim ca moda și mediul să meargă mână în mână, ne-am stabilit atât obiective pe termen scurt, cât și pe termen lung, care vor ajuta la menținerea unui mediu curat.

1. Reducem utilizarea materialelor plastice și a ambalajelor din plastic
Ca parte a inițiativei ecologice, compania reduce considerabil utilizarea ambalajelor din plastic destinate pentru protecția hainelor și livrarea acestora. Înlocuim treptat plasticul cu hârtie reciclată de protecție ecologică și ambalaje din plastic sau carton reciclat.

2. Folosim ambalaje reciclate potrivite pentru utilizare multiplă
Pungile de ambalare în care trimitem comenzile sunt realizate din plastic 100% reciclat ecologic, care este destinat utilizării multiple și poate fi folosit de către client, printre altele, pentru returnarea mărfii.

3. În locul pungilor clasice de plastic, folosim cutii de carton reciclat
Înlocuim pungile clasice de ambalare din plastic cu utilizarea de cutii de carton din deșeuri de hârtie. Cutiile protejează suplimentar mărfurile în timpul transportului și asigură că produsele ajung la client nedeteriorate.

4. Operăm fără hârtie
Scopul nostru este să renunțăm complet la utilizarea facturii pe hârtie și a formularului de returnare a expedierii în 2022. Clienții vor primi facturile exclusiv în formă electronică și vor putea completa formularul de retur, schimb sau reclamație prin intermediul formularului digital de pe site-ul nostru. www.fenzy.ro

Provocarea noastră actuală și cea mai mare este să introducem schimbări în producția și utilizarea materialelor textile reciclate.

În producția de noi colecții, vom ține cont pe cât posibil de ultimele tendințe ecologice și vom înlocui treptat materialele existente cu materiale echivalente sau mai bine reciclate. Pe lângă materialele sintetice reciclate, cea mai mare parte a colecției va fi realizată din materiale naturale, cu toate certificatele ecologice asociate.

Accept

ca site -ul sa Fenzy.ro foloseasca cookie pentru a avea parte de o navigare mult mai buna, fara a salva date personale.