Pentru a ne contacta scrie-ne la  info@fenzy.ro

Cos0

Cos


N.articole: [cantitate]

100% Garantie satisfacuta. Daca nu esti satisfacuta cu produsul poti sa il restituezi in 14 zile! Puteti plati cu numerar la livrare, Pay Pal sau Cardul de credit. 

CINE SUNTEM

CINE SUNTEM NOI?

Compania Inteko d.o.o. cu sediul în Slovenia, are o tradiție de peste 30 de ani pe piața produselor textile. Începuturile noastre datează din 1990, când compania a început să se ocupe de comerțul cu ridicata al produselor textile. Cu experiența acumulată, am deschis primul magazin online Fenzy în Slovenia în 2016, iar în următorii ani ne-am extins cu succes pe mai multe piețe europene. Până în prezent, suntem deja prezenți în 16 state membre UE.

DESPRE COMPANIE

Fenzy este un site web internațional operat de companie

Inteko d.o.o.
Slap 3/E
5271 Vipava
Slovenia
Număr de TVA: SI62410105
Număr de înregistrare: 531625100
Societatea este înscrisă în registrul de la Judecătoria Nova Gorica sub nr.: SRG 2573/94, capital social: 11.483,25 EUR.

FENZY

Am creat site-ul Fenzy cu scopul de a prezenta unei femei piese vestimentare și accesorii de modă confortabile, accesibile și unice care să-i pună în valoare caracterul și feminitatea.

Pentru ca stim ca fiecare femeie este speciala, suntem siguri ca in colectia noastra fiecare poate gasi o piesa care sa se potriveasca atat silueta, cat si gustul lor. Întrucât aceasta este principala noastră motivație, ne asigurăm că pe site-ul nostru oferim cât mai multe modele și dimensiuni diferite, astfel încât să putem face fiecare client fericit.

Dorim să oferim fiecărui client calitate, confort și design la modă care urmează cele mai recente tendințe de modă. Acestea sunt avantajele cu care vrem sa va convingem si noi si sa ridicam brandul Fenzy la una dintre cele mai populare marci de imbracaminte si accesorii de moda de pe piata europeana.

Pentru că urmărim ultimele tendințe și dorim să avem controlul asupra calității produselor noastre și să ne asigurăm că producția respectă toate standardele europene de calitate, am mutat cea mai mare parte a producției în Toscana din Italia, unde cele mai frumoase colecții ale noastre sunt realizate din materiale atent selectionate.

COLECȚIA ''MADE IN ITALY"

Am început să dezvoltăm propria noastră marcă de îmbrăcăminte sub numele Fenzy în magazinele de cusut din Toscana. Îmbrăcămintea Fenzy este unică, disponibilă în dimensiuni mai mari și realizată din materiale naturale și reciclate. Cu colecția de îmbrăcăminte Fenzy, încercăm să atragem atât populația mai tânără, cât și cea mai în vârstă.

Colecțiile create în Italia respectă toate standardele europene de calitate.

CONTACT

Daca doriti sa ne contactati in legatura cu comanda dumneavoastra sau daca doriti mai multe informatii despre articol si/sau procesul de achizitie, suntem bucurosi sa va stam la dispozitie prin e-mail.

E-mail
info@fenzy.ro

PROGRAMUL DE LUCRU

De luni până vineri
de la 8:00 la 4:00 p.m.

ADRESA PENTRU RETUR

Puteți returna comanda în termen de 14 zile de la primirea coletului la adresa:

PACTIC
Fenzy - Inteko d.o.o.
Str. Sântion nr.702B, Hala C2
417078 Sântion

Accept

ca site -ul sa Fenzy.ro foloseasca cookie pentru a avea parte de o navigare mult mai buna, fara a salva date personale.